Weids wonen in Zierikzee

De laatse fase van plan Weids vormt de kroon op de groene, ruim opgezette wijk, het sluitstuk van dit bijzondere project. Vrijstaande woningen op royale kavels langs lanen, grenzend aan de uitgestrekte polder en boomgaarden. Er worden in totaal 29 woningen gebouwd tussen de Kadeweg en de Middeldijk in Zierikzee.

Kort Geytenbeek Architecten is sinds 2006 vanaf het eerste begin betrokken bij de ontwikkeling van deze unieke woonwijk. Bewust is gekozen voor steile hoge daken met lage goten. Vanuit het landschap wordt daardoor de kenmerkende ‘zaagtand’ zichtbaar van repeterende kappen. De stijlvolle jaren ’30 architectuur kenmerkt de riante woningen. 

Consequent zijn in alle woningtypes herkenbare details doorgevoerd zoals grote overhangende goten, fraaie bovenlichten, die zorgen voor heerlijk daglicht in de woningen, en erkers die het woonoppervlak optimaliseren. De riante woningen zijn bovendien voorzien van een aantal bijzondere accenten zoals een rijk gedetailleerd trappenhuis of een markante schoorsteen.

Daarnaast is veel studie gedaan naar het creëren van plattegronden die passen bij de wensen van deze tijd. Zo heb je vanuit het woonprogramma op de begane grond een optimaal zicht op de grote tuin en is op de verdieping ook rekening gehouden met grote en voldoende slaapvertrekken met bijbehorende sanitaire voorzieningen. 
 

Laatste fase - de finale!

De verkoop van fase 2 is van start, de laatste fase in Weids Zierikzee.

Bekijk het aanbod via onderstaande knop en schrijf je nu in op je favoriete bouwnummer(s).

Bekijk het aanbod