19 juli 2024
Geplaatst door TeamWeidsZierikzee

Voor de finale van de wijk pakt Weids uit met een uniek, nieuw pakket om de villa's nog aantrekkelijker te maken. Door een samenwerking met HomeStudios aan te gaan wordt het mogelijk om alle keuzes die een villa uniek en persoonlijk maken op één adres te vergaren. De keuken, het sanitair, het tegelwerk en desgewenst nog veel meer! 

Wie Homestudios bezoekt wandelt door 5.000 m2 wooninspiratie en krijgt daar alle professionele hulp en advies om efficiënt en vol vertrouwen talloze beslissingen te nemen. Woonadviseurs, keuken-, badkamer- en interieurspecialisten begeleiden je van het moment van aankoop tot het moment dat je de sleutel van je nieuwe huis krijgt. Zo is er in de koopsom ook al een post opgenomen voor de keuken: een heuse SieMatic. Voor ieder type van de laatste fase zijn al SieMatic-keukens geschetst waarop de kopers uiteraard naar haar eigen inzicht kunnen variëren in kleur, materialen, apparatuur en samenstelling. 

Je makelaar is onlangs op bezoek geweest bij HomeStudios en zal zijn enthousiasme graag met je delen. Of, kijk zelf even op Homestudios

Een bijzondere mijlpaal!

Fase 1 is nu helemaal uitverkocht en dat is in Fase 2 (de finale van Weids) ook merkbaar.

Nieuwsgierig naar de laatste kansen?
Bel de makelaars of

Bekijk het aanbod