24 april 2023
Geplaatst door TeamWeidsZierikzee

'Wonen Weids'

Als echte eilandbewoners woonden Manonne en Henk de Vlieger met hun drie kinderen eerst aan de andere kant van Zierikzee. “De school van de kinderen, alle sportfaciliteiten in de buurt én natuurlijk de mooie, vrije opzet van de wijk wekten direct onze interesse voor Weids.” Henk de Vlieger vertelt enthousiast over zijn verhuizing naar de groene kant van Zierikzee.

Onze woonwensen realiseren

“We waren direct gecharmeerd van de ruime opzet van de wijk, hier is breder nagedacht dan alleen over het bouwen van huizen. We hebben gekozen voor type Wulp en nog geen moment spijt gehad van onze beslissing." Overtuigd voegt Henk toe: "zeker niet omdat we met onze extra zonnepanelen en warmtepomp volledig zelfvoorzienend zijn en écht nul op de meter realiseren, daar hebben we nu ontzettend veel voordeel van. Bovendien hadden we hier nog letterlijk veel ruimte voor al onze woonwensen, zo hebben we een mooie keuken en een ruimere badkamer gerealiseerd."

Groen en buiten leven

“We leven veel buiten. Met de verschillende zitjes in onze tuin; een overkapping in de achtertuin, terrassen aan de zij- én voorkant van de woning, kunnen we altijd wel ergens heerlijk buiten zitten. De kinderen zijn ook altijd buiten aan het spelen, met vijf klasgenootjes in de wijk is dat een gezellige boel. Ik heb trouwens ook direct een nieuwe fiets gekocht, want je staat zo in de binnenstad, dat is ook heel fijn.”

Heerlijk wonen en genieten

Mannone en Henk zien de wijk steeds groter én groener groeien: “Er is sowieso veel aandacht voor groen in Weids, met de heggetjes en bomen in de tuinen. Ook het straatbeeld sluit daar mooi op aan, ruime parkeerhavens en fraaie lantaarnpalen. Dat geeft echt 'smoel' aan de wijk. Toekomstige kopers en nieuwe bewoners komen in een heerlijke omgeving terecht, waar het echt genieten is. Wij doen dit hier nog iedere dag…”

Laatste fase - de finale!

De verkoop van fase 2 is van start, de laatste fase in Weids Zierikzee.

Bekijk het aanbod via onderstaande knop en schrijf je nu in op je favoriete bouwnummer(s).

Bekijk het aanbod