7 juli 2022
Geplaatst door carlo

Zaterdag 9 juli start de verkoop van Weids Zierikzee!

De indrukwekkende brochures liggen klaar, de makelaars staan te springen om u trots alle imponerende impressies en plattegronden te tonen én vertellen u graag alles over weids wonen aan de groene rand van Zierikzee. We zijn klaar voor de feestelijke verkoopstart op zaterdag 9 juli van 10.00 tot 12.00 uur op de bouwlocatie, aan de Kadeweg/Korte Blokweg, van Weids Zierikzee. Welkom!

 

Heeft u zich al aangemeld?

Als geïnteresseerde van het eerste uur, verwelkomen we u graag a.s. zaterdag om met een voorsprong bij de verkoop alle prachtige documentatie en informatie in ontvangst te nemen. We geven u ook graag tijdens een informatief gesprek de gelegenheid uw wensen te bespreken en al uw vragen te beantwoorden. Meld u nu aan, dan kunnen we u verzekeren van deze persoonlijke aandacht.

 

Bent u verhinderd?

Bent u zaterdag niet in de gelegenheid om bij de feestelijke verkoopstart aanwezig te zijn, maar wilt u wél zo snel mogelijk de indrukwekkende brochure ontvangen? Neem dan contact op met één van de makelaars, ze maken graag op een ander moment tijd voor u. Ook als u vragen heeft, kunt u uiteraard contact met hen opnemen.

Graag tot ziens in Weids Zierikzee

Laatste fase - de finale!

De verkoop van fase 2 is van start, de laatste fase in Weids Zierikzee.

Bekijk het aanbod via onderstaande knop en schrijf je nu in op je favoriete bouwnummer(s).

Bekijk het aanbod