4 juli 2022
Geplaatst door TeamWeidsZierikzee

Hartelijk dank voor uw interesse in Weids Zierikzee. De verkoop van de bijzonder royale woningen aan de groene rand van Zierikzee gaat op zaterdag 9 juli a.s. van start! We nodigen u van harte uit en als eerste de indrukwekkende brochure vol imponerende impressies en plattegronden in ontvangst te nemen. Wanneer u zich aanmeldt via onderstaande link, bent u verzekerd van een persoonlijk informatiegesprek met een makelaar tijdens deze dag.

Welkom op de bouwlocatie

Deze verkoopstart vindt plaats op de bouwlocatie, aan de Kadeweg/Korte Blokweg in Zierikzee. We verwelkomen u hier graag tussen 10.00 en 12.00 uur. De makelaars staan deze dag klaar om u alles te vertellen over weids wonen en de vier verschillende types royale vrijstaande woningen. 
Met een aansluitend bezoek aan de reeds opgeleverde woningen in Weids krijgt u goed beeld van de riante volumes van de kavels én de villa’s. Tijdens uw persoonlijke gesprek verkennen we graag hoe we uw woonwensen kunnen realiseren in Weids.

Aanmelden voor de verkoopstart op 9 juli 2022

U kunt zich aanmelden voor de verkoopstart door hier te klikken en in te loggen op uw persoonlijke account.

De vanaf prijzen zijn bekend!

Weids en heerlijk wonen aan de groene rand van Zierikzee is mogelijk vanaf
€ 610.000,- v.o.n. 
Woningen met drie volwaardige verdiepingen, royale volumes op een riante kavel met vrijstaande garage én een fantastisch uitzicht over de polders. Tijdens de verkoopdag ontvangt u de volledige prijslijst.

Tot ziens in Weids Zierikzee

We hopen u zaterdag 9 juli a.s. te verwelkomen. Bent u verhinderd, maar wilt u wel graag de informatie na de verkoopstart zo snel mogelijk ontvangen? Neem dan contact op met één van de makelaars.

Graag tot ziens in Weids!

Laatste fase - de finale!

De verkoop van fase 2 is van start, de laatste fase in Weids Zierikzee.

Bekijk het aanbod via onderstaande knop en schrijf je nu in op je favoriete bouwnummer(s).

Bekijk het aanbod