17 mei 2022
Geplaatst door TeamWeidsZierikzee

De stedenbouwkundige basis voor plan Weids wordt gevormd door lange groene lanen met veel groen. Kort Geytenbeek Architecten is sinds 2006 vanaf het eerste begin betrokken bij de ontwikkeling van deze woonwijk. Bewust is gekozen voor steile hoge daken met lage goten. Vanuit het landschap wordt daardoor de kenmerkende ‘zaagtand’ zichtbaar van repeterende kappen.

Geheel passend bij dit stedenbouwkundig concept is gekozen voor een gedegen jaren 30 architectuur met riante woningen. Consequent zijn in alle woningtypes de kenmerkende details doorgevoerd zoals grote overhangende goten, fraaie bovenlichten die de daglichttoetreding ten goede komen, en erkers die het woonoppervlak ten goede komen. Daarnaast zijn de grotere woningen voorzien van een aantal accenten zoals een rijk gedetailleerd trappenhuis of een markante schoorsteen!

Daarnaast is veel studie gedaan naar het creëren van plattegronden die passen bij de wensen van deze tijd. Daarbij geniet het woonprogramma op de begane grond een optimaal zicht op de grote tuinen en is op de verdieping ook rekening gehouden met grote en voldoende slaapvertrekken met bijbehorende sanitaire voorzieningen.

Deze laatste fase van plan Weids vormt het sluitstuk van dit bijzondere project en tevens de bekroning van ons werk!
 

Laatste fase - de finale!

De verkoop van fase 2 is van start, de laatste fase in Weids Zierikzee.

Bekijk het aanbod via onderstaande knop en schrijf je nu in op je favoriete bouwnummer(s).

Bekijk het aanbod